Trenderna För Höst/Vinter 2010

Publicerad 2010-08-17 19:08:21 i Inspiration,

Blomsterbranschen följer inredning och mode trenderna i höst med en mer personlig, avslappnad och färgglad stil.
Just personligt, nött, gammeldags, trä och mönster ser man i blomsterbranschen och något jag kommer jobba med här på Gröna Sköna. Det passar perfekt in i butikens stil och till våra högtider nu i höst/vinter. På formex mässan kunde man se gamla möbler i kombo med super moderna kreationer, stilrena produkter tillsammans med personliga detaljer och massa färg.

Kort och gott, man  blandar nya saker med gamla, använder härliga mönster, lägger till lite extra färg och kryddar med personliga detaljer.
 Tips på hur man kan förändra hemma till höstens härliga trender...

Skapa mystik, värme och hemtrevnad med olika slags färger, men använd dem också ton i ton tex. börja med citrongula detaljer,lägg till något brann gult eller lejon gult och gå över till dova orange, blåa eller bruna toner. Ta en favorit färg och bygg ut den i ditt vardagsrum, i din dekoration eller varför inte på din balkong. Va inte rädd för att ta i och krydda!

 

Vill du förändra enkelt på ett snabbt och sparsamt sätt....

Ta ditt moderna bord och dekorera upp det med en gammal vas eller rama in nya foton med en gammal ram och placera där, använd din moderna lampa till den gamla byrån, lägg till någon broderad duk eller löpare, skapa personlig touch.

 

Vilka härliga trender som kommer, jag hoppas de håller i sig för vi behöver mer färg i vardagen och mer valfrihet. I denna fria stilen kan man som sagt göra hur som. Go Crasy!! Blanda på ditt sätt och efter dina känslor på ett galet sätt så kommer du helt klart lyckas med höstens trend!// Anita Eriksson

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Publiceras ej