KURS START V.6

Publicerad 2011-01-24 19:55:40 i INFO,

V.6 Inspirationskväll  Med Tema Alla Hjärtan
Vi pysslar med dörrkransar i hjärtform. Det kommer även att visas upp olika sätt att fixa till snyggt hemma på ett enkelt och lätt sätt. Ni kommer att få binda hjärtkransar och jag kommer visa olika alternativ på dekoration, sen finns det tid för att göra valfritt pyssel. Man kan dekorera på många sätt, här finns inga begränsningar. Ta med släkt, vänner, kollegor på en paus i vardagen och mys med pysselkväll. Låt oss inspireras av varandra!

Kurserna hålls Kl.19.00 Måndag, Tisdag, Onsdag, beroende på hur stort intresset är. Tid ca 2 tim, Pris.100:-/pers.+ material.(Anmälan bindande)Det bjuds på fika som alltid på Gröna Sköna Tings kurser och det går bra att anmäla sig redan nu i butik, via mail eller per telefon.V.15 Påsk Arrangemangs Kurs Med
Tema Vårkänslor
Inför Påsk visas olika vår och högtids- arrangemang upp. Vi gör dekorationer med struts ägg och lär oss luffarslöjd. Sammarbete med Evas Strutsar.

Kursinfo:
Kurserna hålls Kl.19.00 Måndag, Tisdag, Onsdag, beroende på hur stort intresset är.
Tid ca 2tim, Pris100:-/pers.+material.(Anmälan bindande)
Det bjuds på fika som alltid på Gröna Sköna Tings kurser och det går bra att anmäla sig redan nu i butik, via mail eller per telefon.
 
Betong Kurs
Måndagen den 16 Maj

Tisdagen den 17 Maj

Onsdagen den 25 Maj
KL. 18.00

Lär vi oss att gjuta i betong. Man kan göra bland annat Fågelbad, Rabarberblads Fat, Skål, Utekruka och Ljushållare. Fantasin sätter inga gränser!! Jag visar grunden och ni gör valfritt.

 Kursinfo:´
Tid ca 3tim. Kostnad 300:- ink. Material.(Anmälan bindande)Det bjuds på fika som alltid på Gröna Sköna Tings kurser. Det går bra att anmäla sig redan nu i butik, via mail eller per telefon.

[email protected]

Tel.0435-50086

Kommentarer

Kommentera inlägget här

Publiceras ej